Testimonials

Onze klanten vertellen over onze impact

Testimonials

Onze klanten vertellen over onze impact

by Life Impact Company
ONZE KLANTEN
Wij werken graag samen met gedreven professionals, teams en organisaties om het maximale uit je werk en leven te halen. Wij zijn er trots op dat wij in 10 jaar zoveel inspireren mensen hebben mogen helpen.

Gloria is al een paar jaar mijn coach tijdens de ontdekkingsreis in het werken vanuit mijn eigen kracht, strategisch denken en persoonlijk leiderschap. Zij heeft een warme, enthousiaste persoonlijkheid en weet mij altijd weer op andere en vaak ook nieuwe gedachten te zetten. Deze nieuwe inzichten pas ik tussentijds toe en reflecteren we om daar ook van te kunnen leren.

Janet Kroes

Gloria heeft dit op een vakkundige maar ook toegankelijke manier begeleid en aangestuurd. Enkele reacties op de vraag wat is je bijgebleven: “de energie die er vrij komt door buiten de box te denken”, “aanvankelijk wat sceptisch, maar echt heel leuk om zo in contact te komen met anderen”, “Openheid in onderlinge gesprekken, interesse in elkaar, humor en positieve meeneempunten uit de pitches”.

Gloria heeft mij enorm geholpen om weer succesvol te worden in mijn leven en werk door haar coaching. ze kan echt goed luisteren en vraagt goed door om tot de kern te komen. Haar stijl is recht door zee en doorpakken als het kan. Verder heb ik haar leren kennen als een iemand die echt oog voor mensen heeft en vooral mensen verder wil helpen.

Sacha de Graaf

Ik heb door mijn coachingstraject met haar geleerd om niet meer overal mijn probleem van te maken en beter voor mezelf op te komen. Ze is oprecht en staat altijd voor je klaar. Dankzij haar begeleiding zie ik weer waar ik goed in ben en kan ik kiezen voor positieve dingen in mijn leven. En dat is enorm waardevol!

Gloria van Ewijk is een energieke, ambitieuze dame met een duidelijke visie op sociale ondernemingen. Dankzij de adviesgesprekken zijn we gekomen tot een goed doordacht businessplan voor Twist 030. Twist 030 draait nu als een pilot onder Lister, maar zal groeien naar een sociale onderneming met een goed verhaal.

Paolo Ruffino

Gloria is a friendly and inspiring person and her workshop reallyhelped me to understand how to be more confident both in myprofessional and academic career. Moreover, I managed toovercome some fears and insecurities I had. I can definitelyrecommend a training by the Life Impact Company.

Liesbeth Gort

Gloria heeft niet alleen mij maar ons hele team gecoacht. En met resultaat! We werken nu veel meer als n team waarbinnen iedereen in zijn kracht staat, de activiteiten oppakt die het beste bij zijn/haar competenties passen en zo creren we samen meer impact. Gloria voelt goed aan waar aan gewerkt moet worden en brengt dit op zo’n manier dat iedereen er mee aan de slag wil gaan.

LIFE-of-Ilhan-e1446496548727-1 (1)

Gloria heeft ons geholpen om Hartmans Netwerk weer te herontdekken in het licht van de veranderende omgeving. Zij heeft daarbij de juiste energie weten te creren zodat we out of the box naar onszelf hebben gekeken. Haar warme persoonlijkheid bij dit geheel mag niet ongenoemd blijven. Gloria, bedankt voor je inzet

Top