Gloria van Ewijk

Sinds 2009 ben ik trainer, coach en adviseur. Ik vond het heerlijk om naast een dienstverband ook zelf aan de slag te gaan. Ik merkte namelijk dat bepaalde regels en voorschriften binnen organisaties de innovatiekracht blokkeerden. Zowel bij mijzelf als ook bij anderen.

Terwijl ik vind dat wij op dit moment in een bijzondere tijd leven. De netwerk- en informatiesamenleving biedt grote kansen en mogelijkheden om de samenleving naar een hoger niveau te tillen. Er kan meer aandacht zijn voor duurzaamheid en sociale waarden. De kanteling naar een digitale samenleving, waarin start-ups steeds succesvoller worden is bijzonder. Iedereen heeft nu de kans om impact te maken en die kans moeten we grijpen.

Ik ben nu op het punt in mijn werk aangekomen, dat ik mij echt kan focussen op het helpen van anderen. Ik zet mij daarom niet alleen in voor mijn klanten, ik probeer elke dag te kijken naar waar mijn meerwaarde zit. Ik ben actief bezig om anderen op het podium te zetten, zodat we samen kunnen bouwen aan mooier samenleving. Niet meer iedereen voor zichzelf, maar voor ons allemaal.

Het maximale uit jezelf halen

Sociale ondernemer

Als een sociale ondernemer werk ik vanuit mijn passie, mijn kernwaarden en persoonlijke kracht om zaken te realiseren die ik belangrijk vind. Daarnaast wil ik mensen in hun kracht zetten en helpen met excelleren in hun werk & leven.

Met mijn bedrijf wil ik impact maken en een voorbeeld zijn. Er zijn veel mooier manieren om met elkaar te werken. In de nieuwe manier van werken staan onze persoonlijke waarden centraal, het is ons kompas voor beslissingen. Ons kompas is niet langer status, macht en meer geld.

Samen kunnen wij impact maken om actief bij te dragen aan een wederkerige samenleving waaraan iedereen kan meedoen en meetelt.

Nominatie Opzij Impact Award 2016

Naast de Top 100 presenteren we dit jaar ook een top 10-lijst voor de Impact Award. In deze lijst komen vrouwen te staan die minder zichtbaar zijn voor het grote publiek, maar wel veel impact hebben op onze samenleving. We willen hen hiermee meer zichtbaar maken en de impact van hun werk erkennen.

De nummer één op de Impact-lijst zal de Impact Award ontvangen. Hieronder staan vrouwen die volgens ons kans maken op deze prijs. Dat zijn vrouwen die vanuit een formele positie veel invloed uitoefenen, maar ook dames die in de informele sfeer grenzen doorbreken. Het zijn stuk voor stuk personen die hun kennis, geld, ervaring, tijd en kracht gebruiken om invloed uit te oefenen.

Winnaar FD Career Challenge 2011

De FD Career Challenge is een competitie waarin ambitieuze professionals de strijd met elkaar aangaan om een Executive MBA ter waarde van EUR 47.500 bij Nyenrode Business University. Het thema van de wedstrijd was Het Nieuwe Werken. Aan de wedstrijd deden ca. 800 professionals mee, waarvan 50 finalisten werden geselecteerd voor deelname aan de Mini-MBA bij Nyenrode.

Tijdens de Mini-MBA werd Gloria van Ewijk op basis van een pitch-competitie gekozen tot de winnaar. De jury bestond uit Humberto Tan (BNR), Desiree van Gorp (Directeur Nyenrode), Leon Bouwman (Directeur Het Financieel Dagblad), Eugenie van Wiechen (Directeur Linkedin) en Laura van Strien (Winaar FD Challenge 2010).

Humberto Tan: “Gloria vulde het podium met haar persoonlijkheid. Ze was zeer overtuigend.”

Spreker bij sprekersbureau Zijspreekt

Gloria van Ewijk kan een publiek een echte reis laten maken. Ze slaat een brug tussen de zakelijke wereld door haar studie bij Nyenrode en de innovatieve wereld met haar eigen concepten van Life Impact Company. Met energie, passie en wilskracht vertelt ze met toewijding over het toepassen van innovatieve business modellen en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Na haar lezing wil je gelijk aan de slag.

Onderwerpen voor haar lezingen zijn:

  • Impact business modellen & prijsstrategieën voor bedrijven
  • Persoonlijk leiderschap voor professionals
  • Vrouwelijk leiderschap

Gloria van Ewijk kun je boeken via Zijspreekt.nl of bel Marga Miltenburg 06-53148796.

NEEM CONTACT OP 06-17399631 OF INFO@ILIFE.NU