Oud-stagiaire Lotte Huizenga wint Elephant Prodige Award

by Life Impact Company

Oud-stagiaire Lotte Huizenga wint Elephant Prodige Award

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Wij zijn supertrots op onze oud-stagiaire Lotte Huizenga voor het winnen van een Best Event Award 2019, 1st Elephant Prodige Award.

EventBranche.nl deed een oproep aan jonge eventprofessionals: ‘Ontwikkel een innovatief evenement en live communicatiestrategie in 8 uur tijd. Lotte Huizenga, projectmanager congressen & evenementen bij Universiteit van Amsterdam, las deze oproep en durfde het aan. Zij overtuigde haar team en directie van het belang van deze learning experience, schreef zich in en ze won!

Lotte Huizenga

“Het is een ontzettende eer om een award als deze te winnen, omringt door zoveel inspirerende spelers in de eventbranche. Het viel me tijdens dit event op dat er veel te leren valt van opdrachtgevers en collega’s – dat er mooie dingen kunnen ontstaan met co-creatie.” – Lotte Huizinga

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top