Het Borski Fund is speciaal opgericht voor vrouwelijke ondernemers

by Life Impact Company

Het Borski Fund is speciaal opgericht voor vrouwelijke ondernemers

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Super trots zijn we op onze partner The Next Women NL! Zij hebben mede een durfinvesteringsfonds opgericht. Dit is een speciaal fonds voor vrouwelijke ondernemers gelanceerd, in aanwezigheid van koningin M√°xima.

21 miljoen euro zit er in het Borski fund, vernoemd naar Johanna Borski (1764 – 1846) – die als eerste vrouw aandelen kocht in De Nederlandsche Bank.Die miljoenen zijn bedoeld voor durfinvesteringen in jonge bedrijven, opgericht door vrouwen.

Het Borski Fund is een initiatief van Laura Rooseboom, algemeen directeur van StartGreen Capital en Simone Brummelhuis, oprichter van The Next Women, een netwerk van vrouwelijke investeerders en ondernemers.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top