Presentatie bij Festival Duurzame Mobiliteit

by Life Impact Company

Presentatie bij Festival Duurzame Mobiliteit

by Life Impact Company

by Life Impact Company

In de workshop ‘Waardengedreven Prijsstrategie in duurzame mobiliteit’ hebben we toelichting gegeven op de inzet van waardengedreven prijsstrategieĆ«n en daarnaast de business case van MyWheels besproken.


In 2012 hebben we de oprichter Henry Mentink geĆÆnterviewd voor ons onderzoek over ‘Prijsstategieen voor sociale ondernemers.’


Tijdens de workshop hebben we met Karina Tiekstra (directeur MyWheels) gesproken over de keuzes die ze hebben gemaakt mbt hun prijsstrategie anno 2019. Hierdoor konden we kijken wat er gebeurt in de onderneming door de jaren heen. Erg leuk om te horen welke keuzes ze hebben gemaakt en waarom.

 

 

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top