Succesvolle afsluiting intervisie

by Life Impact Company

Succesvolle afsluiting intervisie

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Afgelopen week heeft onze Impact intervisie-groep zijn laatste bijeenkomst gehad. Iedereen heeft hard gewerkt aan zijn persoonlijke doelen en is daarnaast in buddy-teams zelf aan de slag gegaan.

Tijdens een intervisiebijeenkomst krijg je feedback van de groep en kan je meedenken over de uitdaging van de ander. Doordat je feedback geeft, blijf je reflecteren. En door te reflecteren, blijf je leren. In de bijeenkomsten werken we met het Life Impact Model om focus aan te brengen.

Na de zomer start er weer een intervisie-groep bij Life Impact Company. Ben jij een gedreven professional of ondernemer? Lijkt het je een mooie uitdaging om met jezelf aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op info@ilife.nu of vul het onderstaande formulier in.

Nieuws

This is custom heading element

Op woensdag 4 maart om 15.00 uur gaan Frank Garten, Elsbeth van Lienden, Rebecca Slotboom en Gloria van Ewijk onderleiding van Vivian Acquah in dialoog over ‘Hoe kunnen we de loonkloof tussen mannen & vrouwen verkleinen?’

This is custom heading element

In mijn werkzaamheden wordt ik vaak geconfronteerd met jongeren die het niet kunnen, of beter gezegd; jongeren die denken dat zij het niet kunnen. Het zijn jongeren die iets hebben meegemaakt en daardoor een rugzak aan bagage met zich meedragen. Ze hebben vaak negatieve ervaringen opgedaan, waardoor zij geen positiviteit meer zien. Totdat ze tegenover […]

This is custom heading element

Brendy Batenburg gaat zich aansluiten bij Grit Academy, het online leerplatform van Life Impact Company. Brendy is een Linkedin expert en zal voor Grit een uitdagende module ontwikkelen.

This is custom heading element

Gisteren mocht Iva Bicanic de Vrouw in de Media Award 2019 ontvangen uit handen van Marga Miltenburg, Jacqueline Prins en Janneke van Heugten.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top