Wij geven leiderschap workshop bij de UU Carrieredag

by Life Impact Company

Wij geven leiderschap workshop bij de UU Carrieredag

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Ieder jaar vindt de Carrièredag plaats in opdracht van de Utrecht University met als doel studenten (zowel bachelor-, master- als PhD-studenten) te laten oriënteren op het gebied van de arbeidsmarkt en carrièrekansen.

Wij hebben een workshop Leadership With Impact gegeven aan internationale studenten en daarnaast stonden Tessa van der Linden en ik op de bedrijvenmarkt. Het was weer een mooie energieke dag met veel gedreven studenten.

Nieuws

This is custom heading element

Henny de Jong stelt in Reuring Café: “De opgaven van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de context waarin we aan die opgaven werken veranderen snel. Maar actie en vernieuwing blijft achter.” Moeten jongeren meer ruimte krijgen of moeten zij juist zelf meer ruimte nemen? Debatleider Mark Frequin praat hierover met Marie Louise Borsje-Van […]

This is custom heading element

Grit Academy is dé online leercommunity van Life Impact Company om het maximale uit jezelf te halen. Wij focussen ons op het ontwikkelen van waardengedreven leiderschap, ondernemerschap en branding.

This is custom heading element

Wij zijn supertrots op onze oud-stagiaire Lotte Huizenga voor het winnen van een Best Event Award 2019, 1st Elephant Prodige Award.

This is custom heading element

Vorige week ben ik met Harro Homan naar mijn literaire held Malcolm Gladwell geweest via The School of Life Amsterdam. Gladwell sprak over zijn nieuwe boek ‘Talking to Stranger’. Dit boek is net als zijn andere boeken gebaseerd op onderzoek, maar richt zich nog meer op maatschappelijke vraagstukken.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je boodschap

Top