Workshop ‘Succesvol starten als coach?’

by Life Impact Company

Workshop ‘Succesvol starten als coach?’

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Wij hebben voor de School voor Coaching een Workshop ‘Succesvol starten als coach’ gegeven aan deze gedreven coaches. Het was een fantastische, energieke en gedreven groep van coaches met hart voor hun vak!

Samen met Wiebe van der Weide, Anoushka Boet, Frances van den Broeke RL, Michiel Nieuwenhuis, Pasha Elstak, Renny Van Dijk en Janet Liefferink zijn wij aan de slag gegaan met de uitdaging: Hoe vind ik mijn ideale klant?

De workshop was gericht op het bepalen van een duidelijke positionering en het creëren van een inspirerend verhaal. We hebben acquisitiegesprekken geoefend en een pitch op camera gezet.

Nieuws

This is custom heading element

Henny de Jong stelt in Reuring Café: “De opgaven van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de context waarin we aan die opgaven werken veranderen snel. Maar actie en vernieuwing blijft achter.” Moeten jongeren meer ruimte krijgen of moeten zij juist zelf meer ruimte nemen? Debatleider Mark Frequin praat hierover met Marie Louise Borsje-Van […]

This is custom heading element

Grit Academy is dé online leercommunity van Life Impact Company om het maximale uit jezelf te halen. Wij focussen ons op het ontwikkelen van waardengedreven leiderschap, ondernemerschap en branding.

This is custom heading element

Wij zijn supertrots op onze oud-stagiaire Lotte Huizenga voor het winnen van een Best Event Award 2019, 1st Elephant Prodige Award.

This is custom heading element

Vorige week ben ik met Harro Homan naar mijn literaire held Malcolm Gladwell geweest via The School of Life Amsterdam. Gladwell sprak over zijn nieuwe boek ‘Talking to Stranger’. Dit boek is net als zijn andere boeken gebaseerd op onderzoek, maar richt zich nog meer op maatschappelijke vraagstukken.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je boodschap

Top