U in de Wijk: Winterwinkelen in Merwede

by Life Impact Company

U in de Wijk: Winterwinkelen in Merwede

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Kom naar het Winterwinkelen en neem een kijkje in de studio’s van Utrechtse ontwerpers! Wij hebben makers Jenna Postma, Jinske Verpalen, Johan Bukman, Jasper Jochems en Renske Versluijs geïnterviewd voor U in de Wijk!

Makers verkopen hun eigen producten zoals handgemaakte sieraden, zelfgegoten porseleinen kopjes, handgedraaide houten schalen en gezeefdrukte posters en kaarten. Tijdens het Winterwinkelen loop je een route langs Kanaal30, Vechtclub XL, Createur en De Stadstuin.

Nieuws

This is custom heading element

Henny de Jong stelt in Reuring Café: “De opgaven van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de context waarin we aan die opgaven werken veranderen snel. Maar actie en vernieuwing blijft achter.” Moeten jongeren meer ruimte krijgen of moeten zij juist zelf meer ruimte nemen? Debatleider Mark Frequin praat hierover met Marie Louise Borsje-Van […]

This is custom heading element

Grit Academy is dé online leercommunity van Life Impact Company om het maximale uit jezelf te halen. Wij focussen ons op het ontwikkelen van waardengedreven leiderschap, ondernemerschap en branding.

This is custom heading element

Wij zijn supertrots op onze oud-stagiaire Lotte Huizenga voor het winnen van een Best Event Award 2019, 1st Elephant Prodige Award.

This is custom heading element

Vorige week ben ik met Harro Homan naar mijn literaire held Malcolm Gladwell geweest via The School of Life Amsterdam. Gladwell sprak over zijn nieuwe boek ‘Talking to Stranger’. Dit boek is net als zijn andere boeken gebaseerd op onderzoek, maar richt zich nog meer op maatschappelijke vraagstukken.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je boodschap

Top