Ineke Tolud: Passie moet er uit
Previous
RANDOM
MBO stages: succes of teleurstelling?
Next

Workshop Succesvol starten als coach

by Life Impact Company on 16 maart 2018

In vier stappen naar jouw ideale klant

Je hebt een coachopleiding afgerond en wilt aan de slag als coach. Maar…waarom moeten coachklanten juist bij jou aankloppen Tijdens deze workshop werk je één hele dag aan je zakelijke identiteit: wie ben jij als coach, welke klanten passen bij jou en hoe vergroot je jouw netwerk?

In vier stappen ga je aan de slag met je waarden, storytelling, klanten en netwerken:

Door een duidelijke positionering komen de juiste coachklanten naar jou toe. De dag geeft je waardevolle tips en inzichten voor meer omzet en zorgt er voor dat je werk vanuit je kracht. Aan het eind van de dag weet je wat jouw toegevoegde waarde is, welke klanten bij jou passen en ben je een sterk merk met een duidelijk verhaal.

Alumni van SchoolvoorCoaching kunnen deelnemen tegen een extra aantrekkelijk tarief. Interesse? Neem contact op via svcopleidingen@schoolvoorcoaching.nl.  

Trainer Gloria van Ewijk                                                                                                        

Gloria van Ewijk MSc MBA is een erkend en gedreven coach met een focus op leren door ervaren. In 2011 won ze de FD Career Challenge. De FD Career Challenge is een strijd waarin ambitieuze professionals een executive MBA aan de Nyenrode Business Universiteit konden winnen. Zij heeft in een 1 minuut pitch de MBA gewonnen van 900 andere professionals. Opzij nomineerde haar in 2016 voor de Impact Award voor haar werk met Life Impact Company.

“Ik zie personal branding als een manier om jezelf te laten zien zoals je echt bent. Als coach wil je aan jouw coachees vertellen waar je voor staat en wat je te bieden hebt, zodat er een ideale match kan ontstaan.”

Algemene info

Datum: 7 juni 2018
Tijd: 9.30 – 17.00
Locatie: School voor Coaching in Utrecht
Aanmelden: https://www.schoolvoorcoaching.nl/opleiding/succesvol_starten_als_coach/

NEEM CONTACT OP 06-17399631 OF INFO@ILIFE.NU