Interview: Zo werk ik

by Life Impact Company

Interview: Zo werk ik

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Ik ben een sociaal ondernemer die zich inzet voor een wederkerige samenleving, waarin iedereen kan meedoen en iedereen meetelt. Als coach, trainer en adviseur help ik mensen en bedrijven om het maximale uit zichzelf te halen.

Op die manier leveren ze een grotere bijdrage aan de samenleving en kunnen op hun beurt weer anderen helpen. Mijn levensloop laat goed zien waar deze missie vandaan komt.Op mijn zeventiende werd ik kapster. Maar al snel bleek dat het kappersvak niet mijn passie was. Na een aantal toelatingsexamens begon ik aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en haalde mijn propedeuse. Toen mijn vriendinnen vervolgens begonnen aan een studie Algemene Sociale Wetenschappen, ging ik mee. Ik leerde dat zoeken naar de juiste plek voor jezelf essentieel is om een gelukkig leven te leiden.

Mentoren

Ik heb altijd geluk gehad met mentoren die mij verder hielpen. Zij zagen mijn potentie en boden mij kansen. Die greep ik met beide handen aan, zelfs als ik niet precies wist wat ze mij zouden opleveren. In 2011 deed ik mee aan de FD Career Challenge een won een executive MBA-opleiding bij Nyenrode. Daar werd het een belangrijke uitdaging om mijzelf te laten zien. Die zichtbaarheid zorgde er in eerste instantie voor dat ik me kwetsbaar voelde, maar zorgde gaandeweg juist voor rust en zelfvertrouwen.

Challenge The Status Quo!

Als coach en trainer leer ik nu mensen hun leven zelf te creëren, weg van het gebaande pad. In mijn eigen leven heb ik geleerd dat ik me completer en gelukkiger voel als ik obstakels in mezelf overwin. Als coach werk ik vanuit dezelfde filosofie. Je stapt uit je comfortzone, groeit, leert kansen zien én grijpen. Challenge the status quo!

This is custom heading element

Henny de Jong stelt in Reuring Café: “De opgaven van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de context waarin we aan die opgaven werken veranderen snel. Maar actie en vernieuwing blijft achter.” Moeten jongeren meer ruimte krijgen of moeten zij juist zelf meer ruimte nemen? Debatleider Mark Frequin praat hierover met Marie Louise Borsje-Van […]

This is custom heading element

Grit Academy is dé online leercommunity van Life Impact Company om het maximale uit jezelf te halen. Wij focussen ons op het ontwikkelen van waardengedreven leiderschap, ondernemerschap en branding.

This is custom heading element

Wij zijn supertrots op onze oud-stagiaire Lotte Huizenga voor het winnen van een Best Event Award 2019, 1st Elephant Prodige Award.

This is custom heading element

Vorige week ben ik met Harro Homan naar mijn literaire held Malcolm Gladwell geweest via The School of Life Amsterdam. Gladwell sprak over zijn nieuwe boek ‘Talking to Stranger’. Dit boek is net als zijn andere boeken gebaseerd op onderzoek, maar richt zich nog meer op maatschappelijke vraagstukken.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je boodschap

Top