Doe mee aan de Nacht van de Vluchting in 2017

by Life Impact Company

Doe mee aan de Nacht van de Vluchting in 2017

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Sinds 2010 organiseert Stichting Vluchteling de Nacht van de Vluchteling. In het holst van de nacht lopen duizenden deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop van Rotterdam naar Den Haag en van Nijmegen naar Arnhem.

Meld je aan voor de Nacht van de Vluchteling 2017. De Nacht vindt plaats in het Hemelvaartweekend van donderdag 25 mei op vrijdag 26 mei 2017. Het geld dat we met elkaar gaan ophalen, gaat naar levensreddende hulp voor vluchtelingen over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor medische zorg of voor onderdak!

Hoe ver zou jij lopen uit angst voor geweld?

Ga de sportieve uitdaging aan voor jezelf en voor vluchtelingen wereldwijd. Tip vrienden, collega’s en buren om ook mee te lopen. Wij hebben vorige jaar meegelopen en we kunnen het van harte aanraden. Let wel op, 40 km ‘s nachts wandelen daar moet je wel voor trainen. 

 

This is custom heading element

Henny de Jong stelt in Reuring Café: “De opgaven van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de context waarin we aan die opgaven werken veranderen snel. Maar actie en vernieuwing blijft achter.” Moeten jongeren meer ruimte krijgen of moeten zij juist zelf meer ruimte nemen? Debatleider Mark Frequin praat hierover met Marie Louise Borsje-Van […]

This is custom heading element

Grit Academy is dé online leercommunity van Life Impact Company om het maximale uit jezelf te halen. Wij focussen ons op het ontwikkelen van waardengedreven leiderschap, ondernemerschap en branding.

This is custom heading element

Wij zijn supertrots op onze oud-stagiaire Lotte Huizenga voor het winnen van een Best Event Award 2019, 1st Elephant Prodige Award.

This is custom heading element

Vorige week ben ik met Harro Homan naar mijn literaire held Malcolm Gladwell geweest via The School of Life Amsterdam. Gladwell sprak over zijn nieuwe boek ‘Talking to Stranger’. Dit boek is net als zijn andere boeken gebaseerd op onderzoek, maar richt zich nog meer op maatschappelijke vraagstukken.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je boodschap

Top