Doe mee aan de Nacht van de Vluchting in 2017

by Life Impact Company

Doe mee aan de Nacht van de Vluchting in 2017

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Sinds 2010 organiseert Stichting Vluchteling de Nacht van de Vluchteling. In het holst van de nacht lopen duizenden deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop van Rotterdam naar Den Haag en van Nijmegen naar Arnhem.

Meld je aan voor de Nacht van de Vluchteling 2017. De Nacht vindt plaats in het Hemelvaartweekend van donderdag 25 mei op vrijdag 26 mei 2017. Het geld dat we met elkaar gaan ophalen, gaat naar levensreddende hulp voor vluchtelingen over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor medische zorg of voor onderdak!

Hoe ver zou jij lopen uit angst voor geweld?

Ga de sportieve uitdaging aan voor jezelf en voor vluchtelingen wereldwijd. Tip vrienden, collega’s en buren om ook mee te lopen. Wij hebben vorige jaar meegelopen en we kunnen het van harte aanraden. Let wel op, 40 km ‘s nachts wandelen daar moet je wel voor trainen. 

 

This is custom heading element

Het muZIEum is voor mij altijd een inspirerend voorbeeld geweest van sociaal ondernemerschap. Ik ben altijd trots en blij geweest om het muZIEum als klant te kunnen versterken.

This is custom heading element

Gebruik alles en verspil niets! Vorige week was ik op bezoek bij onze klant BORO*ATELIER van oprichter Lotje Terra. Wij adviseren Boro met het implementeren van een innovatief verdienmodel.

This is custom heading element

In mijn werkzaamheden wordt ik vaak geconfronteerd met jongeren die het niet kunnen, of beter gezegd; jongeren die denken dat zij het niet kunnen. Het zijn jongeren die iets hebben meegemaakt en daardoor een rugzak aan bagage met zich meedragen. Ze hebben vaak negatieve ervaringen opgedaan, waardoor zij geen positiviteit meer zien. Totdat ze tegenover […]

This is custom heading element

Wij zijn vandaag 11 jaar oud geworden. Life Impact Company is veel meer geworden, dan ik ooit had kunnen bedenken.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top