Hans Lodders: Nooit de makkelijkste weg!
Previous
RANDOM
Doe mee aan de Nacht van de Vluchting in 2017
Next

Bedrijfscultuur van Netflix, Hubspot, Asana, LinkedIn en nog veel meer bedrijven

by Life Impact Company on 4 februari 2017

Een sterke, helder omschreven bedrijfscultuur is onmisbaar bij het nemen van besluiten en het motiveren van medewerkers. Deze 41 bedrijven zetten hun uitgangspunten op papier, en delen ze met de rest van de wereld.

Culturecodes.io heeft een overzicht gemaakt van een aantal – openbare – core values van (tot nu toe) 41 technologiebedrijven, waaronder Zappos, Netflix en Spotify. Met de culture decks definiëren de bedrijven hun eigen persoonlijkheid.

Hubspot

 

Asana

Google

Linkedin

Check CulturCodes voor meer bedrijven!

NEEM CONTACT OP 06-17399631 OF INFO@ILIFE.NU