Stem op Gloria van Ewijk

by Life Impact Company

Stem op Gloria van Ewijk

by Life Impact Company

by Life Impact Company

STEM OP MIJ! Ik sta op de top-10 lijst van Opzij voor Talent! Met deze lijst wordt er aandacht gegeven aan vrouwelijke aanstormende talenten tot 45 jaar die niet per sé een formele machtspositie hebben, maar wel zeer invloedrijk zijn.

Naast de tien top-10 lijsten van de Top 100 hebben we dit jaar opnieuw een elfde lijst: de top-10 lijst voor Talent! Met deze extra lijst geven we aandacht aan vrouwelijke aanstormende talenten tot 45 jaar die niet per sé een formele machtspositie hebben, maar wel zeer invloedrijk zijn.

Dat kunnen vrouwen zijn die kans maken om een van de komende jaren in de Top 100 te komen, maar ook dames die in de informele sfeer grenzen doorbreken en zo iets betekenen voor de maatschappij. Het zijn stuk voor stuk personen die hun kennis, geld, ervaring, tijd en kracht gebruiken om invloed uit te oefenen.

Stem direct
Wij hebben met de OPZIJ redactie alvast onze eigen voorkeuren onder elkaar gezet. Je kunt stemmen via het stemformulier onder aan deze pagina op Gloria van Ewijk. Stem: https://www.opzij.nl/talent/index.html

De winnaars van de Top 100 Talent-lijst worden bekendgemaakt tijdens de Top 100 op maandag 10 oktober 2016. Bekijk hier wat er die avond nog meer te doen is.

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top