Noella de Jager: Fouten maken mag

by Life Impact Company

Noella de Jager: Fouten maken mag

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Ik ben bang. Bang om fouten te maken? Nee dat niet. Ik ben bang dat we onszelf tegenhouden om mooie dingen te doen, omdat we geen fouten willen maken. 

Mijn naam is Noëlla de Jager. Ik ben oprichter en eigenaar van Good Place 2 Work, de leukste en meest inspirerende werkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam. Met grote regelmaat roep ik naar mijn klanten ‘Perfectie is boring’.

Waarom ik dit roep? Omdat ik zie dat vooral de vrouwelijke professionals zichzelf tegenhouden door te streven naar nul fouten. Dat levert niemand iets op. Niet de klant, die misschien nooit de kans krijgt om de dienstverlening af te nemen, omdat deze zogenaamd nog niet klaar is. En ook niet de ondernemer zelf, omdat zij niet de kans neemt om van haar fouten te leren. Het is tijd om vrouwelijk ondernemerschap naar een hoger platform te brengen.

‘Women will do remarkable things’

Het is mijn missie om de omgeving die we nodig hebben om vrouwelijk ondernemerschap op een hoger platform te brengen, zoveel en zover mogelijk uit te rollen. Liefst wereldwijd. 

Mijn bedrijf

Daarom ben ik Good Place 2 Work in 2010 gestart. Werkplekken verhuren is dan misschien het businessmodel, maar het is niet mijn doel. Wel om de juiste werkomgeving te creëren, waarbij vrouwelijke professionals samenwerken en groeien om bijzondere dingen te doen. Als dit in Rotterdam kan, kan het ook elders. Maar natuurlijk niet zonder de hulp van mensen, die net zoals ik geloven dat het tijd is dat vrouwelijke ondernemers verder groeien. Dit is goed voor de financiële zelfstandigheid van deze vrouwen, maar vooral ook goed voor een duurzamere economie. Want puur winstbejag komt bij vrouwen zelden voor in de top 3 ondernemersdoelen.

Fouten maken mag

Het is tijd voor vrouwelijk ondernemerschap. Dus tijd om fouten te maken. Als er iemand is, die dit tegenhoudt, dan is dat in 99% van de gevallen de ondernemer zelf. Dus ben jij die vrouwelijke professional? Sta dan nu op en zeg tegen jezelf ‘Fouten maken mag’. Uiteindelijk wacht de wereld op wat jij brengt om deze weer een stukje mooier te maken. Dat mag jij niet langer uitstellen.

Go, go, go……..

Meer weten over Noella de Jager

LinkedIn I Website

This is custom heading element

In mijn werkzaamheden wordt ik vaak geconfronteerd met jongeren die het niet kunnen, of beter gezegd; jongeren die denken dat zij het niet kunnen. Het zijn jongeren die iets hebben meegemaakt en daardoor een rugzak aan bagage met zich meedragen. Ze hebben vaak negatieve ervaringen opgedaan, waardoor zij geen positiviteit meer zien. Totdat ze tegenover […]

This is custom heading element

Ik heb altijd veel verschillende dingen gedaan: een brede opleiding, een diverse baan. Als zpp-er heb ik allerlei opdrachten gedaan. Parttime freelancen en parttime loondienst. The best of both worlds, zo hield ik mezelf voor. Aan de ene kant de vrijheid van het ondernemerschap en aan de andere kant de zekerheid van loondienst.

This is custom heading element

This had been a very special year in my life; I accomplished a dream I had for some year now. Ten years ago, when I was starting my Bachelor degree in Mexico City, I pictured myself doing a post-graduate program in a country far away from home.

This is custom heading element

Ik voel mij een echte Rotterdammer en woon al meer dan 20 jaar in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar ik wilde liever naar Rotterdam en ik ben in mijn eentje op mijn 18e naar Rotterdam vertrokken. Rotterdam is een stad van doeners en er woonden, ook toen al, mensen die overal van de [...]

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top