Liang de Beer: Go your own way

by Life Impact Company

Liang de Beer: Go your own way

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Twee jaar geleden zat ik vast. Ik zat in de laatste fase van mijn academische studie – alles ging prima maar toch knaagde er iets. Ik hikte op tegen het verwachtingspatroon van de academische wereld, ook omdat ik ergens wist dat het niet mijn pad was.

Gelukkig gaf mijn scriptiebegeleidster mij goed advies: “Over vijf jaar ben je pas waar je wilt zijn. Het komt wel goed.” Op dat moment besefte ik dat ik vrij was om mijn eigen leven in te vullen. Om werk te doen dat ik leuk vind, om dingen te doen buiten mijn comfortzone, om elke dag weer nieuwe mensen te ontmoeten.

Energie

Waarom ik dit met jullie wil delen? Ik wil jullie inspireren om datgene te doen waar jouw passie ligt. Ik werk 60 uur per week, maar krijg daar meer energie van. Van mijn eigen werk als Young Professional (ik ben communicatieadviseur) krijg ik veel energie. Ik houd ervan om concrete resultaten te boeken en daardoor ook te groeien als persoon. Maar ik ga een stap verder. Niet uit tomeloze ambitie, maar de ambitie om het heft in eigen hand te nemen en mijn verantwoordelijkheid voor dingen te nemen.

Jonge getalenteerde mensen wil ik een podium geven. Ik houd niet van abstracties. Om dit na te streven ben ik bestuurslid bij het landelijke jonge ambtenaren netwerk Futur, geef ik leiding aan 30 man binnen de stichting Jonge Historici en ben ik oprichter en organisator van een netwerkborrel voor Generatie Y vrouwen in Leiden. De eerste twee waren al bestaande initiatieven, de derde komt voort uit mijn eigen drive. Met de Leidse Praatjes netwerkborrel wil ik jonge vrouwen met elkaar verbinden en inspiratie geven om het beste uit de eigen carrière te halen.

Drive

De eerste twee waren al bestaande initiatieven, de derde komt voort uit mijn eigen drive. Ik wil jonge vrouwen met elkaar verbinden en inspiratie geven om het beste uit de eigen carrière te halen. Bestaat iets nog niet in de eigen woonplaats? Doen we het toch gewoon zelf! Het moment is NU om een stapje verder te gaan, uit je comfortzone te stappen, dingen aan te pakken die je nog niet kunt, meer te geven dan nodig. Voor mij kost dit geen energie, maar krijg ik juist weer nieuwe kracht en inspiratie.

Mijn droom? Door mijn eigen weg te gaan, anderen ook te inspireren.

Meer weten over Liang de Beer

LinkedIn

This is custom heading element

In mijn werkzaamheden wordt ik vaak geconfronteerd met jongeren die het niet kunnen, of beter gezegd; jongeren die denken dat zij het niet kunnen. Het zijn jongeren die iets hebben meegemaakt en daardoor een rugzak aan bagage met zich meedragen. Ze hebben vaak negatieve ervaringen opgedaan, waardoor zij geen positiviteit meer zien. Totdat ze tegenover […]

This is custom heading element

Ik heb altijd veel verschillende dingen gedaan: een brede opleiding, een diverse baan. Als zpp-er heb ik allerlei opdrachten gedaan. Parttime freelancen en parttime loondienst. The best of both worlds, zo hield ik mezelf voor. Aan de ene kant de vrijheid van het ondernemerschap en aan de andere kant de zekerheid van loondienst.

This is custom heading element

This had been a very special year in my life; I accomplished a dream I had for some year now. Ten years ago, when I was starting my Bachelor degree in Mexico City, I pictured myself doing a post-graduate program in a country far away from home.

This is custom heading element

Ik voel mij een echte Rotterdammer en woon al meer dan 20 jaar in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar ik wilde liever naar Rotterdam en ik ben in mijn eentje op mijn 18e naar Rotterdam vertrokken. Rotterdam is een stad van doeners en er woonden, ook toen al, mensen die overal van de [...]

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top