Leonie Martens: Durf te kijken naar jezelf

by Life Impact Company

Leonie Martens: Durf te kijken naar jezelf

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Ik ben een mensen mens. En het gekke is dat ik daar zakelijk niet al te veel mee deed. Ik hou ervan met veel mensen samen werken op mooie plekken, van actief met elkaar iets doen en reizen. Zo rolde ik in het vak evenementen organiseren, maar echt met mensen aan de slag gaan leerde ik pas later.  

De belangrijkste stap in mijn leven is serieus met mijzelf aan het werk te gaan en van klein meisje naar volwassen vrouw te groeien. Dat klinkt gek als je zo oud bent als ik. Ik begon echt werk te maken van mijn gevoel voor mensen en ging in opleiding bij de schoolvoorcoaching.nl door de leergang professioneel coaching te volgen.

Milder geworden

Ik ben trots op mijn openheid om naar mezelf te kunnen kijken. En dat ik zoveel milder ben geworden naar mijzelf. Ik ben een mens en maak ook fouten. Het gaat erom dat je van je fouten kunt leren.  De meest waardevolle ontdekking voor mij was dat ik vastzat in patronen en dat ik mijzelf daarmee ondermijnde. Ik dacht vaak: ‘Ik kan het niet, ben niet goed genoeg hiervoor’ en dat was mijn grote valkuil. Toen ik daarmee aan de slag ging en echt kon doorleven dat ik wel goed genoeg was, kon ik projecties loslaten. En leerde ik in mijn eigen kracht te staan.

Doorgeven 

Wat mij motiveert om door te gaan is dat het ontdekken van je eigen kracht zo’n cadeautje is voor jezelf. Het geeft zoveel warmte en plezier om blij met jezelf te zijn. Nu kan ik het doorgeven aan anderen. Ik leef nu een inspirerend leven omdat ik niet stilsta, ik groei nog steeds.
Ik volg de opleiding van Jung en leer steeds meer herkennen. Ik leef vanuit mijn kracht. Als ik verdriet heb, erken ik dit voor mijzelf, ik stop het niet meer weg. Ik luister meer naar mijn lichaam. En ik weet dat als ik het uit laat razen er weer ruimte komt voor iets anders.

Overtuigingen

Mijn grootste levensles is dat mijn eigen overtuigingen mijn grootste vijand zijn. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Leer te vertrouwen in je eigen kracht zonder dat je schade berokkent aan de ander. Voor mij is het ik en de ander en niet alleen ik. Blijven leren in het leven vind ik belangrijk en dat kan op verschillende manieren. Ik volg nu de opleiding van Symbolische Psychologie op basis van Jung omdat het een verdieping aan mijn coachingsopleiding geeft.

Droom

Mijn grote droom is anderen leren zichzelf te ontwikkelen en mijn kennis en ervaring te delen. Ik ben ingeschreven als ST!R coach en mijn vakgebied is eventmanagement. Ik leer mensen hun effectiviteit te vergroten en zelf te organiseren. En als iemand er ook voor open staat om naar zichzelf te kijken dan is er zoveel moois te ontdekken. 

Meer weten over Leonie Martens

LinkedIn

This is custom heading element

In mijn werkzaamheden wordt ik vaak geconfronteerd met jongeren die het niet kunnen, of beter gezegd; jongeren die denken dat zij het niet kunnen. Het zijn jongeren die iets hebben meegemaakt en daardoor een rugzak aan bagage met zich meedragen. Ze hebben vaak negatieve ervaringen opgedaan, waardoor zij geen positiviteit meer zien. Totdat ze tegenover […]

This is custom heading element

Ik heb altijd veel verschillende dingen gedaan: een brede opleiding, een diverse baan. Als zpp-er heb ik allerlei opdrachten gedaan. Parttime freelancen en parttime loondienst. The best of both worlds, zo hield ik mezelf voor. Aan de ene kant de vrijheid van het ondernemerschap en aan de andere kant de zekerheid van loondienst.

This is custom heading element

This had been a very special year in my life; I accomplished a dream I had for some year now. Ten years ago, when I was starting my Bachelor degree in Mexico City, I pictured myself doing a post-graduate program in a country far away from home.

This is custom heading element

Ik voel mij een echte Rotterdammer en woon al meer dan 20 jaar in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar ik wilde liever naar Rotterdam en ik ben in mijn eentje op mijn 18e naar Rotterdam vertrokken. Rotterdam is een stad van doeners en er woonden, ook toen al, mensen die overal van de [...]

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top