Hasmik Matevosyan: Laat je niet tegenhouden door je angst

by Life Impact Company

Hasmik Matevosyan: Laat je niet tegenhouden door je angst

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Sinds 5 jaar doe ik onafhankelijk onderzoek voor het verbeteren en vernieuwen van de mode industrie. De nieuwste stap die ik heb gezet in mijn leven is het besluit om de vindingen van mijn onderzoek beschikbaar te stellen aan alle modemerken wereldwijd.

Ik ben Hasmik Matevosyan, auteur van het boek Paradigm Shift in Fashion. Dankzij mijn onderzoek heb ik een nieuw design systeem en een nieuw business model ontwikkeld voor modemerken die ze helpen om mode te maken die aantrekkelijk en betaalbaar is voor de consument, die winstgevend is voor hun en die ethisch en milieuvriendelijk geproduceerd kan worden.

Good Fashion

Ik zal mijn onderzoek bekendheid geven via een gratis video-cursus met 2,5 uur aan informatie. De naam van de cursus wordt Good Fashion Mastery. Om dit project mogelijk te maken heb ik een crowdfunding campagne georganiseerd op Indiegogo. Ik wil de vindingen vrijgeven zodat we samen met zoveel mogelijk modemerken het model dat ik tot nu toe ontwikkeld heb, verder kunnen verbeteren en aanpassen voor verschillende situaties. Het meest spannende aan deze stap is dat ik iets probeer in het openbaar.

Je stelt je echt kwetsbaar op. Het project staat online, iedereen kan er wat van vinden en iedereen kan zien of het gaat slagen of mislukken. De grootste uitdaging is om zoveel mogelijk modemerken te bereiken en dat ben ik elke dag aan het tackelen door internet te doorzoeken en merken te benaderen. Wat mij motiveert om door te gaan is dat ik ervan overtuigd ben dat ik een manier heb gevonden om de industrie grootschalig te verbeteren en via deze weg een bijdrage kan leveren aan zowel de modemerken als de consumenten, de kleding producenten en het milieu.

Hart volgen

Ik ben trots op het feit dat ik een doorzetter ben en mijn hart volg. Ik ben afgelopen jaar goed geworden in presenteren, waardoor ik met mijn visie inmiddels veel mensen heb kunnen bereiken. De meest waardevolle ontdekking die ik heb gedaan over mezelf is dat mijn wil sterker is dan mijn angsten. Mijn grote droom voor mijzelf is om wanneer ik er niet meer ben herinnerd te worden als iemand die een significante bijdrage heeft geleverd in de wereld en in de levens van mensen. Ik leef nu een inspirerend leven omdat ik van een verlegen meisje die bijna 8 jaar van haar leven een vluchteling was, veranderd ben in iemand die het moed heeft om haar hart te volgen en te groeien.

Wat ik anderen toewens in hun reis is om meer aandacht te schenken aan de mogelijkheden en zich niet te laten tegenhouden door angst. Ik heb een keer een wijs advies gekregen van een vriendin toen ik onzeker was tijdens het schrijven van mijn boek. Zij zei: ‘Has, je boodschap is veel groter dan jij en je onzekerheden. Je moet het de wereld in sturen. Wat er verder mee gebeurt is niet aan jou’.

Meer weten over Hasmik Matevosyan

LinkedIn

This is custom heading element

In mijn werkzaamheden wordt ik vaak geconfronteerd met jongeren die het niet kunnen, of beter gezegd; jongeren die denken dat zij het niet kunnen. Het zijn jongeren die iets hebben meegemaakt en daardoor een rugzak aan bagage met zich meedragen. Ze hebben vaak negatieve ervaringen opgedaan, waardoor zij geen positiviteit meer zien. Totdat ze tegenover […]

This is custom heading element

Ik heb altijd veel verschillende dingen gedaan: een brede opleiding, een diverse baan. Als zpp-er heb ik allerlei opdrachten gedaan. Parttime freelancen en parttime loondienst. The best of both worlds, zo hield ik mezelf voor. Aan de ene kant de vrijheid van het ondernemerschap en aan de andere kant de zekerheid van loondienst.

This is custom heading element

This had been a very special year in my life; I accomplished a dream I had for some year now. Ten years ago, when I was starting my Bachelor degree in Mexico City, I pictured myself doing a post-graduate program in a country far away from home.

This is custom heading element

Ik voel mij een echte Rotterdammer en woon al meer dan 20 jaar in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar ik wilde liever naar Rotterdam en ik ben in mijn eentje op mijn 18e naar Rotterdam vertrokken. Rotterdam is een stad van doeners en er woonden, ook toen al, mensen die overal van de [...]

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Naam

Email

Je telefoonnummer

Je bericht

Top