Geeske & Dorien: in de cloud

by Life Impact Company

Geeske & Dorien: in de cloud

by Life Impact Company

by Life Impact Company

De telefoon rinkelt zowel in Den Bosch als in Zweden en niemand heeft door dat de telefoon op beide lokaties opgepakt kan worden. Zonder Skype, Google docs en de “Cloud” konden wij niet bestaan. Door Skype zien wij elkaar dagelijks en houden wij onze meetings. Hoezo landsgrenzen?

Wij zijn Geeske en Dorien en runnen samen een online bedrijf Kijkmijne. Geeske komt uit Zweden en ik kom uit ‘s-Hertogenbosch. Het is altijd onze droom geweest ooit samen een eigen concept in de markt te zetten. Dat daar een buitenland avontuur tussendoor kwam heeft dat niet in de weg gestaan. Sterker nog, het was eigenlijk de accelerator….Geeske miste het werken en besloot werk te creeren dat ze mee kon nemen, waar ook ter wereld. Heel snel werd duidelijk dat dit een online concept moest worden.

Ups & downs

Maar alleen hier aan werken vond zij niets. Er was niemand om de ups en soms ook downs van de dag mee te bespreken. En dus besloot zij haar oud studiegenootje, met wie ze destijds al brainstormde over allerlei concepten, te benaderen om dit concept samen in de markt te zetten. Heel spannend, al ons spaargeld erin, al onze zekerheden aan de kant en vol enthousiasme vooruit. Dit terwijl de omgeving soms met gefronste wenkbrauwen toekeek.

Topsport

In november 2012 ging www.kijkmijne.nl live. Geeske werkt fulltime voor het bedrijf en Dorien werkt daarnaast ook nog bij een werkgever. Af & toe kijken we elkaar aan en vragen we ons af waar we mee bezig zijn, want het leven van moeders met jonge kinderen bestaat al uit het in de lucht houden van zoveel ballen. Maar met het opstarten van een eigen bedrijf erbij is dit echt topsport! Ook al hebben we nog een lange weg te gaan, de reis er naar toe is zo mogelijk nog leuker dan de eindbestemming. We genieten van elke stap!

De droom

Er zijn zoveel mooie momenten. Bijvoorbeeld de eerste onbekende klant, we zullen haar naam nooit vergeten; de eerste plaatsing in een magazine, wow wat waren we trots; de eerste beurs met zoveel enthousiaste reacties; de eerste highest ever in Google Analytics, de eerste 100 FB vrienden, de eerste …. en zo bouwen wij verder aan onze droom! Eén ding is zeker: als wij 65 zijn en terug kijken op ons leven, dan hebben we het in ieder geval gedaan.

Meer weten over Geeske Burema en Dorien van Haselen -Koolen

LinkedIn Geeske & LinkedIn Dorien 

This is custom heading element

Ik heb altijd veel verschillende dingen gedaan: een brede opleiding, een diverse baan. Als zpp-er heb ik allerlei opdrachten gedaan. Parttime freelancen en parttime loondienst. The best of both worlds, zo hield ik mezelf voor. Aan de ene kant de vrijheid van het ondernemerschap en aan de andere kant de zekerheid van loondienst.

This is custom heading element

This had been a very special year in my life; I accomplished a dream I had for some year now. Ten years ago, when I was starting my Bachelor degree in Mexico City, I pictured myself doing a post-graduate program in a country far away from home.

This is custom heading element

Ik voel mij een echte Rotterdammer en woon al meer dan 20 jaar in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar ik wilde liever naar Rotterdam en ik ben in mijn eentje op mijn 18e naar Rotterdam vertrokken. Rotterdam is een stad van doeners en er woonden, ook toen al, mensen die overal van de […]

This is custom heading element

De essentie van mijn werk is dat ik vooral de dingen doe waar ik energie van krijg. Ik wil me verbonden voelen met het product en met de mensen binnen de organisatie – en dat vind ik hier, bij Rituals.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je boodschap

Top