Gerwin Woelders: blijf zoeken naar kansen

by Life Impact Company

Gerwin Woelders: blijf zoeken naar kansen

by Life Impact Company

by Life Impact Company

Ik ben Gerwin Woelders (1977) en omschrijf mijzelf als iemand die een onuitputtelijke bron van mogelijkheden in de wereld ziet. Deze vrijmoedig te lijf gaat en de wereld daardoor steeds verder wil helpen.

De nieuwe stap die ik heb gezet in mijn leven is om de onuitputtelijke mogelijkheden die de rijksoverheid heeft te verzilveren. Ik werk als programmamanager bij Agentschap NL, een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken die de taak heeft om als katalysator in de economie ondernemers, burgers en overheden te stimuleren om innovatiever en duurzamer zaken te doen.

De nieuwe stap die ik heb gezet in mijn leven is om de onuitputtelijke mogelijkheden die de rijksoverheid heeft te verzilveren. Collega’s te enthousiastmeren, inspireren en te spiegelen en prikkelen om vooruitgang te boeken door te luisteren naar en aan te voelen wat leeft en gevraagd wordt door de klant.

Voorbeeldrol

De rijksoverheid heeft een enorme verantwoordelijkheid als centrale speler in de samenleving. Van de rijksoverheid wordt een voorbeeldrol in de maatschappij verwacht. Er valt nog enorm veel te doen om deze voorbeeldrol te vervullen. Om een voorbeeld te zijn van wat wij zelf in de maatschappij willen veranderen en vragen. Luisteren naar de klant om een flow te creëren met beleid. Dat is waar de overheid naar toe kan groeien. Steeds sneller inspelen op de veranderende wereld. Het meest spannende aan de stap is het overbruggen van belangen en persoonlijkheden. De rijksoverheid heeft te maken met vergrijzing en ontgroening in een sterk veranderende omgeving. In een organisatiecultuur waar beheersing en continuïteit persoonlijke kernwaarden zijn.

Idealen

Wat mij motiveert om door te gaan zijn de lichtpuntjes die ontstaan, het begrip van collega’s en klanten, het besef bij collega’s dat verandering ook zekerheid kan geven en het werk beter maakt. Mijn grote droom voor mijzelf is door te groeien naar een plek in de rijksoverheid waar ik kan vormgeven, met mijn idealen collega’s kan inspireren om zo met elkaar aan een betere rijksoverheid te bouwen.

Ik ben trots op mensen die het belang van anderen en de organisatie voorop stellen, de wijsheid hebben om te zien wat nodig is, de capaciteit om daar iets mee te doen en de moed hebben om daar naar te handelen. Ik hoop dat ik steeds beter een voorbeeld mag zijn van deze leiderschapsfilosofie.

Inspiratie

De meest waardevolle ontdekking die ik heb gedaan over mijzelf is de herkenning van mijn persoonlijkheid vanuit de Myer Briggs Type Indicator. Het bevestigt de acceptatie van jezelf in jouw omgeving. Het beschrijft persoonlijkheden vanuit ieders sterkte, als je dat inzicht hebt kun je zoveel verder komen in deze wereld.

Ik leef nu een inspirerend leven omdat de overheid je elke dag opnieuw laat fascineren hoe zaken lopen en gaan. Kijk om je heen, voel en zie hoe de wereld in elkaar zit. Kijk en voel je omgeving aan, leer en geniet van dier en plant. Die inspiratie en vreugde wens ik iedereen toe!

Meer weten over Gerwin Woelders

LinkedIn

This is custom heading element

Ik heb altijd veel verschillende dingen gedaan: een brede opleiding, een diverse baan. Als zpp-er heb ik allerlei opdrachten gedaan. Parttime freelancen en parttime loondienst. The best of both worlds, zo hield ik mezelf voor. Aan de ene kant de vrijheid van het ondernemerschap en aan de andere kant de zekerheid van loondienst.

This is custom heading element

This had been a very special year in my life; I accomplished a dream I had for some year now. Ten years ago, when I was starting my Bachelor degree in Mexico City, I pictured myself doing a post-graduate program in a country far away from home.

This is custom heading element

Ik voel mij een echte Rotterdammer en woon al meer dan 20 jaar in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar ik wilde liever naar Rotterdam en ik ben in mijn eentje op mijn 18e naar Rotterdam vertrokken. Rotterdam is een stad van doeners en er woonden, ook toen al, mensen die overal van de […]

This is custom heading element

De essentie van mijn werk is dat ik vooral de dingen doe waar ik energie van krijg. Ik wil me verbonden voelen met het product en met de mensen binnen de organisatie – en dat vind ik hier, bij Rituals.

Nieuwsgierig naar Life Impact Company

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je boodschap

Top